Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 4 zij 6}SHOT 3 duikelt in een dramatische wedstrijd van de 1e naar een gedeelde 3e plaats. Tegenstander van zaterdag was ATC uit Nijmegen.

Gespeeld werd er door Luuk, Michael en Roy. Gedubbeld werd er door Luuk en Roy.

Deze keer beet Michael het spits af tegen Vundering. Michael won de 1e en 2e set met respectievelijk 11-6 en 11-8. Toen kwam Vundering beter in zijn spel en won set 3, 4 en 5 met respectievelijk 11-9, 11-8 en 11-8.  Tussenstand Shot 3 – ATC 1 Nijmegen 0-1.
Vervolgens mocht Luuk het strijdperk betreden tegen Reijnders. Luuk had vandaag zijn dag niet en kon geen potten breken tegen Reijnders. Hij verloor in vier sets met respectievelijk 4-11,11-6, 8-11 en 11-13. Tussenstand Shot 3 – ATC 1 Nijmegen 0-2.
De derde wedstrijd  werd gespeeld tussen Roy en Robbers. Het werd een spannende wedstrijd die uiteindelijk door Roy in zijn voordeel beslist werd. Setstanden 7-11, 12-10, 13-11, 5-11 en 11-8. Tussenstand Shot 3 – ATC 1 Nijmegen 1-2.
Het dubbel werd gespeeld door Luuk en Roy. Tegenstanders waren Robbers en Vundering. Luuk en Roy begonnen goed en wonnen de 1e set met 11-4. De tweede en derde set ging echter naar de tegenstanders met 11- 6 en 11-5. Ook in de vierde set waren de tegenstanders te sterk voor Luuk en Roy; zij verloren een overigens spannende set met 11-9. Tussenstand Shot 3 – ATC 1 Nijmegen 1-3.
Na de rust pauze moest Luuk aantreden tegen Vundering. De eerste set werd door Luuk gewonnen met 13-11. Ook de 2e set was voor Luuk en wel met 11-8. De 3e set werd ook door Luuk in zijn voordeel beslist met 11-7. Tussenstand Shot 3 – ATC 1 Nijmegen 2-3.
Michael moest vervolgens tegen Robbers. De eerste set werd door Michael verloren met 11-8. De 2e, 3e en 4e set toonde Michael karakter en won deze met 11-7, 11-8, en 14-12. Tussenstand  Shot 3 – ATC 1 Nijmegen 3-3.
Roy speelde zijn 2e wedstrijd tegen Reijnders. Het werd een zeer spannende strijd tussen twee spelers die nauwelijks voor elkaar onder deden. Roy won de 1e set met 11-7. Reijnders de 2e met 11-8. Reijnders won ook de 3e set met 13-11. Roy won de 4e set met 13-11. De 5e set moest dus uitkomst brengen, en deed dat ook. Roy verloor de strijd een beetje ongelukkig met 11-8.
Tussenstand Shot 3 – ATC 1 Nijmegen 3-4.
Vervolgens mocht Luuk zijn laatste wedstrijd spelen tegen Robbers. Het viel vandaag allemaal niet mee voor Luuk. Hij verloor de 1e set met 11-8. Hij won echter de 2e set met 11-9. Hij won ook de 3e set met 11-6. Iedereen dacht dat de ellende voor Luuk voorbij was maar niets was minder waar. Luuk verloor zowel de 4e als de 5e set met respectievelijk 11-8 en 11-9. Tussenstand Shot 3 – ATC 1 Nijmegen 3 3-5.
Daarna kwam Roy goed terug, vocht als een leeuw en overwon. Set 2 won hij met 11-9, de 3e set met 12-10 en de vierde set met 11-8. Tussenstand Shot 3 – ATC 1 Nijmegen 4-5.
De laatste wedstrijd van de dag was voor Michael tegen Reijnders. Het was erop of eronder voor het team en het werd eronder. Michael won de 1e set met 11-4. Daarna was het afgelopen en verloor hij de 3 volgende sets met respectievelijk 14-12, 11-9 en 11-9.

De eindstand werd aldus Shot 3 – ATC 1 Nijmegen 4-6. De consequentie van dit verlies is dat Shot 3 in de competitie van een gedeelde 1e plaats verhuist naar een gedeelde 3e plaats met 3 punten achterstand op SKF. Het kan allemaal nog veranderen, omdat we een redelijk goed programma hebben maar dan zal de instelling bij sommigen toch drastisch moeten veranderen.