Aardige resultaten voor jeugdteams

Na een goede speelronde met alleen maar overwinningen, ging het ook deze speelronde niet slecht bij de SHOT-jeugd. Deze week werd er 1 keer verloren, maar ook 2 keer gewonnen. Team 4 kwam dit weekeinde niet in actie.

 

 

4e klasse

Shot 1

Huizen 5

6-4

Het eerste team verscheen met z’n 2en op het speelveld en zodoende werd er al begonnen met een 0-3 achterstand. Dennis en Elsbeth wisten dit echter alsnog om te buigen in een 6-4 overwinning. Een prima prestatie dus!

6e klasse

Shot 2

– SVE 9

8-2

Ook het 2e team kon maar 2 man op de been brengen, maar hier kwam er nog een invaller in actie in de vorm van Stijn, die het uitstekend deed met 2 overwinningen. Ook Henk-Jan en Marien speelden ook een goede wedstrijd en zo werd er een 8-2 overwinning als eindstand genoteerd.

6e klasse

Shot 3

– Good Luck 9

0-10

Shot 3 had een collectieve off-day en er werd dan ook niet best gepresteerd. Rick, Jesse en Daan konden helaas geen punten pakken en zo verscheen er een 0-10 eindstand op het scorebord.