Perfecte score bij wisselende resultaten SHOT-jeugd

De jeugdcompetitie is inmiddels voor de meeste teams alweer halverwege en ook in de afgelopen speelronde werden weer een aantal mooie resultaten behaald. Zo werd er 3 keer gewonnen ( met zelfs één maal een perfecte score) en moesten 2 teams helaas hun tegenstanders feliciteren.

SHOT 1 was één van de twee teams die uiteindelijk hun meerdere moesten erkennen in hun tegenstanders. Het eerste team ging met 7-3 onderuit in Tiel. Na deze nederlaag staat het team halverwege de competitie op een mooie 2e plaats, met slechts 2 punten achterstand op de koploper.

Het 2e team wist wel een mooie overwinning te behalen. Uit bij Woerden werd er met 3-7 gewonnen. De mannen van SHOT 2 zijn nu op de 3e plaats van de ranglijst terug te vinden.

SHOT 3 behaalde een geweldige prestatie. Uit bij Tielse TC werd met maar liefst 10-0 gewonnen. Een perfecte score dus! Na deze prachtige overwinning is ook dit team terug te vinden op de 2e plaats, met twee punten achter op de nummer 1.

Ook SHOT 4 wist haar wedstrijd in winst om te zetten. Uit bij REGA werd er nipt met 4-6 gewonnen. Ook in deze poule ligt de strijd om het kampioenschap nog volledig open: de Soesters staan slechts één punt achter op de koploper.

Tot slot kwam ook SHOT 5 in actie. In de Startersklasse werd helaas nipt verloren van Woerden: 2-3. De poulefase van de Starterscompetitie zit er nu op. SHOT eindigde de 5e plaats en zullen nu de vervolgrondes gaan spelen.

 

4e klasse

Tielse TC 1

– SHOT 1

7-3

5e klasse

Woerden 2

– SHOT 2

3-7

6e klasse

Tielse TC 3

– SHOT 3

0-10

6e klasse

REGA 9

– SHOT 4

4-6

Starters

Woerden 3

– SHOT 5

3-2