1e Fase verbouwing kantine afgerond

Deze zomer heeft SHOT de kantine verbouwd. De afgelopen twee jaar hebben we een eerste stap gemaakt door de muren te voorzien van een nieuw laagje verf, nieuw meubilair neer te zetten en nieuwe gordijnen op te hangen. Dit jaar was de bar aan de beurt. Om dit mogelijk te maken, hebben we veel hulp ontvangen van een aantal lokale ondernemers uit Soest.

Aanleiding om de bar te verbouwen was enerzijds dat door de indeling van de kantine er relatief veel ruimte werd ingenomen door de bar. Anderzijds was ook een aantal apparaten en leidingwerk toe aan vervanging danwel groot onderhoud.

Bij de verbouwing hebben diverse leden de handen uit de mouwen gestoken. Daarnaast hebben we hulp gekregen van diverse lokale ondernemers uit Soest en omstreken, via het netwerkevenement van de Beursvloer Soest zijn we met hen in contact gekomen. Het bedrijf Stalenhoef heeft de belettering van de bewegwijzering in het gebouw verzorgd. Al het leidingwerk in de kantine is vervangen door Elektrofort. De BMU groep heeft daarnaast advies gegeven omtrent de bouwkundige indeling van bar en de bijbehorende ruimte. De verf werd beschikbaar gesteld door Voortjes Schilders.

Wij zijn alle bedrijven veel dank verschuldigd voor hun hulp bij dit project. Daarnaast natuurlijk ook dank aan alle leden die tijd en energie in dit project gestoken hebben. Het resultaat is erg mooi!