Tafeltennisvereniging SHOT Soest

Status opschorting activiteiten

shot

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Beste SHOT’ters en ouders,

 

Waar ik mij normaal gesproken veelal in het weekend met SHOT bezig houdt van achter de pingpong tafel en aan de bar, voelt het nu toch een beetje vreemd dat ik niet verder kom dan thuis vanachter mijn pc.  Maar wat voelt deze periode ontzettend dubbel. SHOT is toch ook wel echt mijn 2e familie, een veilig huis, vrienden en veel gezelligheid. Alles wat je in deze periode liever eigenlijk wel zou wensen om om je heen te hebben. Maar thuis zijn bij je 1e familie is op dit moment ook echt belangrijk. Stiekem kan ik dan misschien al beginnen om ons 12 dagen oude dochtertje alvast wat tafeltennis bij te brengen Glimlach

 

Dan nu toch even de serieuze boodschap van deze mail. Ondertussen zijn we een kleine anderhalve week verder en zoals jullie allen weten is SHOT nog steeds volledig gesloten. Het vorige bericht namens het bestuur zei ons dat SHOT t/m 31 maart de deuren gesloten zou houden.  Dit was gebaseerd op basis van het dringende advies vanuit het RIVM en de overheid. Nu we weer verder zijn heeft dit zichzelf alweer achterhaald en kan ik jullie allen mededelen dat ook wij onze deuren gesloten moeten houden t/m 6 april. Dit mag voor jullie allen geen verrassing meer zijn.  De verwachting vanuit het bestuur is dat we ook na 6 april nog gesloten zullen zijn. Wordt het een kwestie van dagen, weken of maanden? Dat weten we niet. Feit is wel dat we hier echt nog wel flink last van zullen gaan houden.

 

SHOT heeft echt opgelegd gekregen vanuit de overheid om de deuren gesloten te houden. Dat houdt dan ook echt in dat er geen uitzonderingen mogelijk zijn. Alles ligt stil en er worden geen sleutels afgegeven of uitgeleend om toch nog even 1 tegen 1 een balletje te slaan. Meerdere verzoeken hebben we hiervoor ontvangen en allen wijzen we op dit moment af.

 

Op Facebook komen ondertussen tal van ideeën en initiatieven voorbij om thuis toch nog een beetje te kunnen tafeltennissen. Dus houd je ogen goed open, wees creatief en blijf in beweging.

 

Afsluitend toch aan iedereen het verzoek om goed op je naasten te letten, houd je netjes aan de afgekondigde maatregelen en hopelijk gaan we elkaar dan z.s.m. weer treffen bij SHOT.

 

Heb je nog vragen? Schroom niet en stel ze aan een van de bestuursleden of via info@shot.nl.

 

Namens het bestuur, René Rietveld, Voorzitter TTV SHOT