Ranglijsttoernooi

In 2019 organiseert SHOT voor de derde keer een Jeugdranglijsttoernooi. Dit toernooi zal plaats vinden op zaterdag 16 februari en zondag 17 februari. De inschrijving is geopend per vrijdag 4 januari. De inschrijving is open t/m 3 februari 2019.

De inschrijving is dit jaar via online formulieren (de inschrijving is gesloten).

Noot 1: Een wijziging ten opzichte van vorig jaar is dat de Welpen nu op zaterdag spelen. Uitzondering zijn de Welpen met een A-licentie. Zij spelen op zondag bij de Pupillen-B.

Noot 2: Als het toernooi wordt volgeboekt, geldt de betaling als volgorde van aanmelding!

Noot 3: Zorg dat de gegevens correct worden ingevoerd. Het e-mail adres gebruiken we bevestiging van de voorlopige inschrijving (zie noot 2) en voor communicatie van relevante informatie over het toernooi.

Voor meer informatie of vragen kan je een e-mail sturen aan jrlt@shot.nl.

Indelingen

De poule indelingen zijn gepubliceerd op www.toernooi.nl.
In verband met een laag aantal inschrijvingen bij de meisjes pupillen en meisjes junioren hebben we de volgende aanpassingen gemaakt:
– De meisjes pupillen en welpen zijn samengevoegd tot één categorie
– De meisjes kadetten en junioren zijn samengevoegd tot één categorie.
Hiermee zorgen we ervoor dat alle speelsters minimaal 4 of 5 partijen kunnen spelen.
Na de poulefase…
Elke klasse gaat verder met een afvalschema.
LET OP: Er kunnen wedstrijden eerder plaatsvinden dan er in de schema’s vermeld staan. Deelnemers worden dan ook verzocht om in de buurt van de zaal te blijven. Niet aanwezig zijn kan leiden tot uitsluiting van het toernooi.
Vervolgrondes meisjes
De meisjes junioren worden uit de uitslagen verwijderd bij de gecombineerde klasse meisjes junioren en kadetten. De twee hoogste geëindigde meisjes kadetten gaan door naar de kwartfinale.
De meisjes pupillen worden uit de uitslagen verwijderd bij de gecombineerde klasse meisjes pupillen en welpen. De twee hoogste geëindigde meisjes welpen gaan door naar de kwartfinale.
Deze indelingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Locatie

Het toernooi wordt gespeeld op de volgende locatie:

Sportboulevard De Engh
Dalweg 181, 3762 AW Soest
035 – 602 7363

Voor een routebeschrijving kan je terecht op Google Maps

Bij de accommodatie is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. In het kaartje hieronder kan je zien waar de parkeerplekken zijn.

Voor meer informatie kan je een e-mail sturen aan jrlt@shot.nl.

Benieuwd naar de uitslagen van voorgaande edities?
2019: Kijk op toernooi.nl voor de uitslagen van de zaterdag en de zondag. Foto’s van de bondsfotograaf van de zaterdag zijn te vinden op Facebook: album deel 1 en album deel 2. (Noot: een Facebook account is nodig om de foto’s op Facebook te bekijken).

We hebben weer een leuk filmpje gemaakt met een impressie van het toernooi. Bekijk de film op YouTube

2018: Kijk op toernooi.nl voor de uitslagen van de zaterdag en de zondag.

2017: Kijk op toernooi.nl voor de uitslagen van de zaterdag en de zondag. Of bekijk het filmpje met een leuke impressie van de 2017 editie.